Gå till innehåll

Maj - Konstutställning med Hallunda dagliga verksamhet

  • Tisdag, 5 maj 2015

Torsdagen den 7 maj -  fredagen den 29 maj ställer Hallunda dagliga verksamhet ut sin konst i ABF Huddinges galleri. Utställningen  inleds  med vernissage den 7 maj klockan 10.00-14.00.

Öppettider: måndag-torsdag klockan 08.00-20.00, fredagar klockan 08.00-15.00, lördagar och söndagar stängt.

Varmt välkommen!

På Hallunda Dagliga Verksamhet arbetar personer med kognitiva funktionsnedsättningar som omfattas av LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade), målsättningen är att ge personer som omfattas av lagen en möjlighet att delta i arbetslivet på sina villkor. Här arbetar vi med många olika arbetsuppgifter, framförallt inom konst och hantverk, t ex. konst, keramik, screentryck, sömnad men även teater, musik, chokladtillverkning, trädgårdsskötsel och våran egen hantverksbutik där vi säljer våra produkter.

Vi som ställer ut arbetar i konst och keramik verksamheten som startade 2009. Vårat syfte är att utveckla deltagarnas konstnärliga förmågor och ge förutsättningar för att hitta sina egna uttryck, genom att erbjuda möjligheten att prova olika material och tekniker. Handledningen fokuserar på individens förmågor och utgår från vilka möjligheter personerna har istället för att se till svårigheterna. Vi har funnit att våra deltagare närmar sig konsten på ett spontant, öppet och prestigelöst sätt.

Se affischen i större format här.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 11 maj 2015.