Gå till innehåll

Digitalfoto med systemkamera och Teckning och illustration med kursstart i början av mars - ett fåtal platser kvar!

  • Torsdag, 9 februari 2017

Nu är vårterminen igång och våra kurser startar inom kort. Digitalfoto med systemkamera och Teckning och illustration med kursstart i början av mars har fortfarande ett fåtal platser kvar. Varför inte inleda våren med att utveckla din kreativa och skapande sida? 

Digitalfoto med systemkamera med kursstart 1 mars

På den här kursen får du en större förståelse för digitalkamerans olika funktioner. Du lär dig mer om bland annat exponering, skärpedjup, fokus och grunderna i bildkomposition. Teori blandas med praktiska fotoövningar och vi låter oss inspireras av andra fotografers olika uttryckssätt och tekniker. Du jobbar med din egen systemkamera.

Katrin Nilsson har journalistutbildning från JMK i Stockholm, och ...har jobbat både som filmare, fotograf och journalist. Hon är utbildad webbredaktör och har studerat litteraturvetenskap och svenska på Stockholms universitet. Dessutom har hon jobbat som producent på Kulturhusets ungdomsverksamhet där hon bland annat lett workshops i film och teater.

8 tillfällen med start onsdagen den 1 mars kl. 18.00-19.30 i ABF-huset, Kommunalvägen 26, Huddinge.

Deltagaravgift: 1250:-

Välkommen med din anmälan via www.huddinge.abf.se eller
tel: 08-774 02 70.

Teckning och illustration med kursstart 2 mars

I den här kursen kommer vi att arbeta praktiskt med olika typer av illustrationsuppdrag som bokomslag, barnböcker, tidningar och läromedel. Dessutom kommer vi att gå igenom hur man jobbar med olika teckningstekniker och material. Kursen är i huvudsak praktisk men som inspiration kommer vi också att titta på exempel från illustratörer inom olika genrer.

Katrin Nilsson är skribent och kombinerar ofta sina ...texter med bilder som hon själv tecknat. Hon har journalistutbildning från JMK i Stockholm, är utbildad webbredaktör och har studerat litteraturvetenskap och svenska på Stockholms universitet. Dessutom har hon jobbat som filmare och fotograf och som producent på Kulturhusets ungdomsverksamhet där hon bland annat lett workshops i film och teater.

8 tillfällen med start torsdagen den 2 mars kl. 18.00-20.15 i ABF-huset, Kommunalvägen 26, Huddinge.

Deltagaravgift: 2000:-

Välkommen med din anmälan via www.huddinge.abf.se eller
tel: 08-774 02 70.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 9 februari 2017.