Gå till innehåll

ABF mot rasism och främlingsfientlighet

  • Torsdag, 28 oktober 2010

Sverigedemokraterna har kommit in i Sveriges riksdag och i många av landets kommuner gick de framåt i det senaste valet. ABF Norra Stor-Stockholm har länge arbetat med att informera och skapa debatt kring Sverigedemokraternas politik och tillsammans med tidningen Expo studiematerial kring frågorna tagits fram.

Vi ser nu ett stort behov av att samtala om varför det blivit på det här sättet och hur Sverigedemokraternas framfart att kan komma att påverka oss. Och hur ska vi agera för att bryta den negativa utvecklingen med ett växande främlingsfientligt parti. Det innebär inte minst att vi måste arbeta aktivt med att tydligt visa vad Sverigedemokraterna står för.
Därför satsar vi nu ännu mer på information och kunskapsspridning om Sverigedemokraterna och vad de verkligen står för. Målet är att Sverigedemokraternas väljarstöd ska bli mindre i nästa val 2014. Under hösten 2010 planerar vi följande en rad aktiviteter. Ladda ner en folder och läs mer om vad ABF Norra Stor-Stockholm gör för att bemöta Sverigedemokraterna och motverka rsism.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 28 oktober 2010.