Gå till innehåll

Nytt från ABF Norra Stor-Stockholm

Sommar, sommar, hett efterlängtad av många. Nu är den här och kanske semestern med den. Vårterminen hos ABF Norra Stor-Stockholm har varit fylld av fantastiska aktiviteter. Det har varit kosafari, zombiestudier, författarbesök, utställningar, en lång rad studiecirklar, föreläsningar och mycket mer. Till hösten erbjuder vi återigen mängder av folkbildning i alla dess former. Kolla in höstens cirklar på vår hemsida och håll utkik efter studieprogrammet som kommer vecka 33. Glad sommar!

________________________________________

Sommarkollo

Den 8-13 augusti är det sommarkollo på ABF-Terrassen i Järfällamellan kl 11.00 och 18.00. Under veckan kommer vi att leka, pyssla och visa film med Unga Örnar samt ha aktiviteter som dans,musik, bakning och mycket mer. ________________________________________

Feministisk mötesplats

Programmet för hösten är klart och finns att se på vår hemsida. Det blir en massa bra föreläsningar med bland andra Kristina Henkel, Lisa Gålmark och Arkan Asaad. Missa inte heller feministiskt samskrivande och den nya läsecirkeln som drar igång i samarbete med Sundbybergs bibliotek.
_______________________________________

Seniorakademin

Programmet för hösten håller på att sättas och kommer att skickas ut till nätverkets medlemmar i augusti. Är du inte medlem, men vill ha ett program i alla fall? Kontakta ABF på telefon 505 686 00.
________________________________________

En dag för allas lika värde

I höst vill vi på ABF manifestera extra för människors lika värde. Vi kämpar för det varje dag, men den 24 september kommer vi tillsammans med en rad föreningar och organisationer gå samman för att med seminarier, musik, uppträdanden och andra aktiviteter ta ställning mot främlingsfientlighet, rasism och hat. Vill din förening också vara med? Kontakta ann.bly.lassman@abf.se

TID 24 september
VAR Riddarplatsen, Järfälla
________________________________________

Mer i höst!

Vi kommer som vanligt att erbjuda en massa cirklar, föreläsningar, utbildningar för cirkelledare och föreningar, datacaféer, Café Q-träffar och mycket mer. Saknar du något är det bara att höra av sig till närmsta ABF-expedition.