Gå till innehåll

Vill du bli cirkelledare?

Vi söker nya cirkelledare inom bland annat barn- & ungdomsverksamhet, data/film/foto, hälsa, konst, musik, teater/dans, textil/konsthantverk, litteratur/historia, samhälle/miljö/politik och språk.

Johner_bibliotek_spanskt_180x115

Cirkelledarna är navet i ABF:s verksamhet. Rollen som cirkelledare innebär främst att vara den som får de andra i gruppen att prata och fördela ordet på ett rättvist sätt. Till det kommer också en del praktiska moment som att fylla i anmälan om studiecirkel och närvarolista.

Utbildningar
ABF erbjuder en rad utbildningar för dig som vill jobba som cirkelledare. Till en början får du gå en tretimmar introduktionskurs där du får veta mer om ABF och vad det innebär att vara cirkelledare. Vi erbjuder också olika påbyggnadsutbildningar där du kan fördjupa dig i pedagogik, metodik och färg- och form om du jobbar med estetiska ämnen.

Det ämne du skulle vilja undervisa i behöver inte vara representerat hos oss idag. Skicka ett brev om vad du kan och vill arbeta med samt din CV till info.nsl@abf.se eller ditt lokala ABF-kontor.

Dina uppgifter kommer att ingå i vår ledarbank.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 26 september 2016.