Gå till innehåll

Seniorakademin

ABF Seniorakademin är ett nätverk som erbjuder kunskap, bildning och kultur på dagtid, främst för personer över 55 år. Programmet bjuder på en hel rad föreläsningar, studiecirklar, guidningar, operor och en del annat.

seniorak webb topp

För att beställa Seniorakademins folder ring 505 868 00 eller info.norrastockholmslan@abf.se.

Du som är medlem i Seniorakademin får programmet hemskickat i början av terminen.

Har du bestämt vilken cirkel du ska gå i vår? Då kan du anmäla dig direkt här på hemsidan. Klicka på länken så kommer du till cirkelsöket. Skriv in namnet eller arrangemangsnumret på den cirkel du vill gå och anmäl dig sen. Snabbt och enkelt! Anmäl dig till våra cirklar här>>

Seniorakademin vänder sig i första hand till medlemmar, men är öppen för alla som finner programmet intressant och vill bli medlemmar. Föreläsningarna är mot en förhöjd avgift öppna också för andra än medlemmar. Programmet ska vara varierat och ha en bredd som tilltalar många och genomförs i form av kortare och längre kurser, föreläsningar, seminarier, kulturarrangemang och resor.

Varmt välkommen!


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 15 augusti 2017.

Program som pdf

Medlem i Seniorakademin

Medlemskapet gör att Du mot uppvisande av medlemskortet går på föreläsningar och guidningar till reducerat pris. För att gå i en studiecirkel eller delta i en resa hos Seniorakademin behöver Du också vara medlem.

Medlemskap kostar 60 kr per kalenderår. Du löser/förnyar och får ditt medlemskort när du besöker någon av våra föreläsningar eller deltar i något annat arrangemang.