Gå till innehåll

Om Seniorakademin

ABF Seniorakademin är ett nätverk som samarbetar med ABF Norra Stockholms Län. Nätverket erbjuder kunskap, bildning och kultur på dagtid, främst för personer över 55 år som lämnat det yrkesverksamma livet.

seniorak webb topp

För att delta i seniorakademins verksamhet krävs medlemskap i nätverket. Seniorakademin vänder sig i första hand till medlemmar, men är öppen för alla som finner programmet intressant och vill bli medlemmar. Föreläsningarna är mot en förhöjd avgift öppna också för andra än medlemmar. Nätverkets program ska vara varierat och ha en bredd som tilltalar många och genomförs i form av kortare och längre kurser, föreläsningar, seminarier, kulturarrangemang och resor.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 26 september 2016.

Bli medlem i Seniorakademin

För att gå en cirkel eller delta i en resa hos Seniorakademin krävs att du är medlem. Då går du dessutom på föreläsningar till reducerat pris. Medlemskap kostar 60 kr per kalenderår.


Du kan lösa medlemskap på någon av våra föreläsningar i samband med entrén, eller kontakta oss enligt nedan. Vid anmälan ange namn, adress, telefonnummer samt personnummer. Medlem blir du den dag medlemsavgiften kommit ABF tillhanda.


Ange namn, adress, telefonnummer samt personnummer vid anmälan.
Tel: 505 868 00 Fax: 505 868 89
E-post: info.nss(at)abf.se
Via post: ABF Norra Stor-Stockholm 
Box 1162, 172 24 Sundbyberg