Gå till innehåll

Söker du replokal?

På musikhuset Spinnrocken i Södertälje kan du göra många saker. Du kan lära dig spela, lyssna på livekonserter och skapa din egen musik. Spinnrocken är en gammal kulturbyggnad som tidigare tillhört Frälsningsarmén. ABF har haft sin musikverksamhet där sedan 1993. I huset finns det ett kök med café-del, scen samt replokaler och musiksal. Besöksadress: Villagatan 11, Södertälje

Kopia_TM_130306_Spinnrockenhuset13

    

Replokaler

Utrustade replokaler: I Spinnrockens källare finns två stora utrustade replokaler där banden kan hyra in sig på olika reptider. Här finns mixerbord, mikrofoner, trummor samt bas och gitarrförstärkare. Vi huserar även en mindre akustisk replokal anpassad för sång och gitarr. Uppsägningstiden är 1 månad.

Outrustade replokaler: I huset finns även en stor och en liten outrustad replokal. Dessa hyrs ut helt tomma och banden står för egen utrustning. Uppsägningstiden är 1 månad. För närvarande (hösten 2015) har vi tyvärr inga lediga lokaler.


Scen

Spinnrockens scen har fungerat som ett nav för den oberoende musiken i Södertälje i snart 25 år. Vi du spela på den? Vill du arrangera en spelning här? Tveka inte utan hör av dig bums till Thomas Falk.

Café

Sommaren 2017 nyöppnade vi vårt café i det nyrenoverade köket.
Caféet är öppet kl 12-17, måndag-torsdag.

Vi bjuder på ett ekologiskt och veganskt sortiment med bryggkaffe, presskaffe, och flera tesorter, med kanelbullar och kakor bakade på plats.

Välkomna!

spinnrocken-cafe

btn-foljpafacebook


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 oktober 2017.

Ansvarig – Thomas Falk

Nyfiken?
Du når Thomas Falk på telefon
08 554 424 35 eller e-post thomas.falk@abf.se