Gå till innehåll

Thomas Falk – Ny musikansvarig

  • Torsdag, 13 augusti 2015

Den 3 augusti börjar Thomas Falk som ny musikansvarig hos ABF Södertälje-Nykvarn. Han har en bakgrund som mångårig musiker, musikproducent, turnéledare och ljudtekniker. 

Han driver en musikstudio och två skivbolag. Bombshell Rocks, Etnophonic och Barsama är några av de konstellationer han medverkar i – det sista ihop med sambon Ellen Molnia. Tomas Falks musikaliska bredd är med andra ord väldigt stor.

 

Vad vill han då åstadkomma i sitt nya jobb?

 – Jag ser mig som en möjliggörare. Jag vill hjälpa folk att komma igång med musik men det är viktigt att ha ett helhetstänk. Banden måste nå ut också.

 – Därför bygger vi just nu upp nya replokaler, vi bygger en professionell studio och kommer att starta upp två skivbolag i ABF:s regi – ett som är inriktat mot mer elektronisk musik och ett som är inriktat mot pop, rock och världsmusik. Jag ska också använda alla mina kontakter och min kunskap för att se till att banden kommer ut och spelar. 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 7 september 2015.

Thomas Falk – Musikansvarig

Har du ett projekt du vill genomföra? Behöver ditt band hjälp med att nå ut? Är du med i en förening som vill utvecklas? Har du nåt annat du undrar över?

 

Kontakta Thomas Falk på telefon 08 554 424 35 eller e-post thomas.falk@abf.se