Gå till innehåll

Visor på kvällskvisten med Eva Ekhagen, Roy Sällström samt Gunilla Sundh

Tid: Torsdag 14 december 19:30 - 21:30
Pris: 150 kr
Lokal/sal: Kulturhuset Haninge, Caféet - Kulturhuset
Adress: Poseidons Torg, 13640, HANDEN
Vägbeskrivning/karta
Arrangemangsnr: 217153
Eva & Roy
“På vandring genom livet”
… är titeln på deras program där dom bjuder på egenskrivet material, översatta amerikanska countrylåtar samt visor ur den svenska vis-och schlagerskatten. Det är också namnet på deras gemensamma CD-skiva som släpptes 2016.

Eva Ekhagen och Roy Sällström är ett par och samtidigt en duo som spelat tillsammans i drygt 10 år. Dom bor i Hällekis, vid Kinnekulle och har, genom åren företrädesvis turnerat i södra Sverige med sina program.

Eva är utbildad rytmikpedagog och dansterapeut. Förutom att vara trumslagare, trubadur och låtskrivare har hon arbetat som musiklärare och med sång & dans inom vård och omsorg i många år. Hon har även jobbat med körledning och småbarnsrytmik.

Roy har tre års musikstudier på folkhögskola. Han har arbetat med musik och sång inom demensvård och psykiatri samt som drama- och musiklärare på högstadiet. Roy har också medverkat i en rad olika orkestrar genom åren.

Detta musikaliska par trakterar en rad instrument så som gitarrer, banjo, bouzouki, ukulele, saxofon samt sjunger i stämmor och berättar lite om sin vandring genom livet

Vi är naturligtvis mycket glada att vi har lyckats att locka upp Eva & Roy till Haninge så här i julstökens tid.

Gunilla Sundh
Gunilla har sjungit i kör i hela sitt liv, men även gjort många egna soloframträdanden. Hon sjunger både visor, jazz och klassiskt.
För närvarande sjunger hon i en liten ensemble som kallar sig "Stockholm Singers" och, som bland annat, har haft framgångar i flera internationella tävlingar. Gunilla har en klassisk skolning från bl.a. Vadstena Akademien.

Till vardags är hon Montessori lärare och biträdande rektor i Västerhaninge.


Entré 150:- (Personer som har "scenpass" 120:-)

Arrangör: ABF Södertörn i samarbete med Haninge Kultur och Haninge Riksteaterförening.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 24 augusti 2017.