Gå till innehåll

Kulturparksfestivalen 2016

  • Onsdag, 18 maj 2016

Den 11 juni kl 13:00 kickar vi igång festivalen och vi håller på oavbrutet ända fram till kl. 22:00. Vi håller till i Haninge Kulturpark (adress: Folkparken 21-23 samt Handens Museum och Smedja). Kulturparkens föreningar välkomnar för andra året i rad gammal som ung till en öppen kväll i Kulturparken med dansbana, musik- och teaterscener, aktiviteter, konst, ätbart m.m.

Spikade starttider:
13:00 Handens museum och smedja håller i prova-på aktiviteter, musik och en massa annat.
16:00 Dansbanan drar igång med härlig 60-tals musik.

Syftet är att visa upp hur Kulturparken var tänkt att bli - en öppen park fylld av allehanda kulturaktiviteter. Vi vill tillsammans med andra inbjudna föreningar visa hur mycket Haninges kulturliv genom våra ideella krafter har att erbjuda och vilken skatt som finns gömd bakom de nybyggda husen längs med Nynäsvägen. Vi bjuder in Haningebor och andra intresserade, ung som gammal, till en massa musik, teater, konst och utställningar runtom i hela Kulturparken. Vi vill också återskapa den gamla traditionen av dans vid Gamla Folkets Hus och bygger återigen upp en tillfällig dansbana och välkomnar för andra gången på decennier till dans till levande musik i Folkparken! Runtom dansbanan öppnas en rad stånd med aktiviteter såsom tombola och lyckohjul och serveringar för att återskapa känslan av en traditionell folkpark.

Ta chansen att visa upp er verksamhet!
Som en av huvudarrangörerna bjuder ABF Södertörn in alla föreningar och grupper som vi samarbetar med så att vi kan visa upp ett brett urval av Haninges kulturliv under festivalen. Ta därför chansen att visa upp just er verksamhet med till exempel ett infobord, en utställning eller ett kortare uppträdande!

Volontärer sökes
Vi behöver volontärer under eftermiddagen och kvällen som kan hjälpa till med diverse göromål. Det kan handla om korvförsäljning, lotteriförsäljning eller bara finnas till för att hjälpa besökare till rätta. Vill du vara med och bidra till att Kulturparksfestivalen 2016 blir en dundersuccé så är du välkommen att höra av dig till helena.norstrom@abf.se så snart som möjligt. Om det är många som vill vara med så är det först till kvarn som gäller.

Följ vad som händer på Kulturparksfestivalens egen hemsida.

Välkommen!
ABF Södertörn

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 2 juni 2016.