Gå till innehåll

Inbjudan till Visa att du bryr dig

  • Onsdag, 6 december 2017

I samband med uppmärksammandet av Förintelsens minnesdag i Nynäshamn vill vi inbjuda dig/er att reflektera och skapa något med fri uttrycksform som har med demokrati och människovärde att göra och som på ett bra sätt lyfter fram möten mellan människor, kulturer och allas lika värden.

Tanken är att alla inlämnade bidrag skall visas på vernissage från lördagen den 27 januari - torsdagen den 1 februari på Konstpoolen i Nynäshamns stad eller på bibliotek, Folkets Hus runt om i alla kommundelar.

Vår förhoppning är att denna inbjudan skall väcka tankar och engagemang om viktiga samhällsfrågor. Exempel på uttrycksform kan vara: skulptur, foto, måleri, teckningar, dikter, texter, film mm.

Inlämning
Fram till tisdagen den 23 januari till Maria Oscarsson Marle, Konstpoolen, Vikingavägen 39 (gamla badhuset) som tar emot alla bidrag. Om du har några frågor ring 070-777 55 67, eller maila: maria.oscarsson@konstartera.se

Varmt välkommen med ditt bidrag!

Arrangörer: Svenska kyrkan, Folkets Hus, ABF, Konstpoolen och Radiokakan i samarbete med Nynäshamns kommun.
Arrangörerna förbehåller sig rätten att använda samt publicera alster vid framtida arrangemang på tema människovärde och demokrati

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 7 december 2017.