Gå till innehåll

Klassiska Hits Julshow 30 november - SLUTSÅLT

  • Tisdag, 17 oktober 2017

ABF Södertörn bjuder in till Klassiska Hits Julshow/Elvisafton med Linda Gail Lewis, Göran Engman och Little Gerhard, på Vegabaren i Handen. 

Tid: Showen börjar kl 19.30, insläpp från 18.00.

Plats: Vegabaren, Gamla Nynäsvägen 8, Handen.

Förköp: Missa inte att köpa biljetter i förväg, det kanske inte finns några kvar att sälja direkt vid dörren. Ta kontakt med ABF Södertörn 08-556 520 30 eller info.abfsodertorn@abf.se

Biljettpriser: sittande vid bord 270 kr (Obs! SLUT) / sittande utan bord 230 kr (Obs! SLUT).

Om artisterna:

Linda Gail Lewis: född 18 juli 1947 i Ferriday, Louisiana, är en amerikansk sångerska och pianist. Hon är yngre syster till rocklegenden Jerry Lee Lewis. Hon började sin karriär tidigt på 1960-talet. Lewis började som jazzsångerska men medverkade också tidigt som duettsångerska på Jerry Lee Lewis inspelningar och turnéer. Hon släppte år 2000 en framgångsrik CD tillsammans med Van Morrison. Sedan dess har hon turnerat främst i Europa med sin rock'n'roll-anstrukna country.

Göran Engman: har även gjort sig känd som sång- och musikalartist med imitationer av Elvis Presley som specialitet. Som sådan har han medverkat i bland annat föreställningarna Kungarna på Fyris (2001) på Uppsala stadsteater och musikalen Jerka på Göta Lejon (2003).

Little Gerhard: behöver ingen närmare presentation!

Fullständiga rättigheter.

Kom och ät något gott från Vegabarens fantastiska meny med hamburgare/kebab mm.

Kvällens värd: Björn Hasselgren.

Varmt välkomna!

Arrangör: ABF Södertörn.
Sponsorer till Julshowen är Håkan Olsson och Vegabaren.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 24 november 2017.