Gå till innehåll

Språk

/ImageVaultFiles/id_151/cf_77/Spr-k_rotationsbild.JPG

Engelska konversation B1

Med engelska kommer du långt – både på resan och i yrkeslivet. Med ökade engelskkunskaper blir det dessutom roligare att ta del av all engelskspråkig film, litteratur och populärkultur. Det finns med andra ord alltid anledning att förbättra sin engelska, oavsett om du är nybörjare eller redo för en avancerad kurs.

Konversationskurs
Våra konversationskurser i engelska passar dig som vill bli bättre på att uttrycka dig muntligt. Under kursen diskuterar vi aktuella samhällsfrågor, vardagsliv och kultur. För att gå en konversationskurs i engelska behöver du ha vissa förkunskaper. Vi erbjuder språktester där du kan testa vilken nivå som passar dig.

ABF Stockholms språkkurser
Att läsa språk i en studiecirkel på ABF Stockholm ger dig möjlighet att påverka både studietakten och innehållet. Du är en del av en liten grupp – ni är sällan fler än tolv deltagare. I våra språkkurser använder vi studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Kostnader
Kostnader för studiematerial tillkommer.

B1
Jag kan förstå huvudinnehållet i tydligt standardspråk. Jag kan utan förberedelser ge mig in i samtal som rör kända vardagliga händelser. Jag kan enkelt binda samman fraser för att beskriva erfarenheter och händelser.

Pris 1540 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 13 februari 2018.

Fakta

Startdatum: 12 februari 2018

Veckodagar: Måndag(ar)

Tidpunkt: 12.00 - 13.45

Antal tillfällen: 12

Arrangör: ABF Stockholm

Cirkelledare: Monica Axelsson

Plats: ABF-Huset , Jämtlandsrummet, 5tr
Sveavägen 41, 11140, STOCKHOLM

Arrangemangsnummer: 445092


Visa större karta