Gå till innehåll

Musik

Musik är ett av de ämnesområden som är allra störst på ABF. Massvis av band, musiker och kulturarbetare har börjat som deltagare i studiecirklar på ABF. Alla våra avdelningar erbjuder möjligheter för dig eller ditt band att kunna utvecklas inom er musik. Många erbjuder också replokaler, spelningar och liknande, antingen själva eller i samarbete med Musikföreningar eller andra samarbetspartners.

Tecknad bild av folk på rockkonsert

Därför vill vi ha kontakt med dig! Vi brinner för att utveckla musiker och musiklivet på våra lokala orter och vi tycker därför att du ska ta kontakt med ditt lokala ABF-kontor och fråga hur vi kan hjälpa just dig. I menyn ovan väljer du "ABF där du bor" och kan där klicka dig vidare till just din ort. Du kommer snabbt att upptäcka vilka möjligheter som vi kan erbjuda.Leta efter sidorna "D.I.Y. - Musik", där finns all information du behöver, hitta du inte sidorna så kontakta kontoret så kan de hjälpa dig.

Utöver replokaler, spelningar och liknande som tidigare nämnt så erbjuder vi fortbildning, instrumentkurser, workshops, clinics och vi kan dessutom hjälpa till med att finansiera sånt som kostar för musiker som strängar, trumskinn och allt annat musikrelaterat du kan tänka dig. 

Som deltagare i musikverksamheten på ABF får du också tillgång till vårt community där vi erbjuder möjligheter till spelningar över hela landet, möjlighet att knyta kontakter med andra musiker eller andra band och mycket mycket mer.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 november 2014.