Gå till innehåll

ABF Skellefteå söker medarbetare

  • Måndag, 9 september 2013

En av våra medarbetare kommer att gå i pension och nu söker vi dig som vill utvecklas inom ABF.

Arbetarnas Bildningsförbund, ABF, är Sveriges största och första studieförbund – grundat 1912. Vi finns i landets alla kommuner och erbjuder studiecirklar, föreläsningar och kulturarrangemang. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde. Vårt mål är att förstärka och fördjupa demokratin på samhällslivets alla områden. Vi vill verka för ett samhälle och en värld där människovärdet går före marknadsvärdet. Vår vision är ett samhälle och en värld befriad från alla former av förtryck och orättvisor och som bejakar alla människors lika rätt att vara olika. Vårt grundläggande uppdrag handlar om alla människors frigörelse både individuellt och kollektivt. Ett fritt kunskapssökande kan ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet.

ABF Skellefteå verkar inom Skellefteå kommun och nu söker vi dig som vill jobba här.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat:
- administrativt arbete i vårt system Gustav
- vara vår röst i växeln
- cirkelledarkoordinator
- ansvara för inköp av kontors och studiematerial
- ansvara för trivseln i studielokaler, café och kök

För att trivas i rollen och med arbetsuppgifterna ska du ha stark servicekänsla, god organisationsförmåga, inte vara rädd för att ta initiativ och fatta egna beslut, kunna hantera många frågor samtidigt och gilla kontakter med människor. Du ska också ha god stresstolerans; det är stundtals ett högt tempo. Flexibilitet och förmåga att prioritera arbetsuppgifter är ett måste, då vi arbetar tillsammans i ett kontor med många besökare och omfattande verksamhet i lokalerna omkring.

Du är en lagspelare med god samarbetsförmåga men som också kan arbeta självständigt. Som person är du engagerad, ansvarsfull och motiverad. Du är också social, öppen, nyfiken och har lätt för att etablera nya kontakter och skapa förtroende, eftersom du kommer att ha täta kontakter med deltagare, ledare och medlemsorganisationer.

Du ska ha goda kunskaper i svenska språket samt lätt att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska också ha kunskaper i Officepaketet och god datorvana, då tjänsten innefattar mycket datorarbete. Kunskaper i datasystemet Gustav är en merit.

Vi förutsätter naturligtvis att du delar arbetarrörelsens värderingar.

Sista ansökningsdag: 14 oktober 2013
Tillträde: Januari 2014 eller enligt överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100 %, reglerad arbetstid, tjänsten är en tillsvidareanställning som föregås av en 6 månaders provanställning

Övrigt: B-körkort
Lön: Enligt kollektivavtal med Handelsanställdas förbund

Vid frågor, kontakta chef/ombudsman Mikael Stenlund: 070-363 88 56 eller e-post mikael.stenlund@abf.se
Facklig representant Linda Lif: 076-814 71 63 eller e-post linda.lif@abf.se

Ansökan med en presentation av dig själv kan skickas via post eller mejl

Postadress: ABF Skellefteå, Mikael Stenlund, Mossgatan 28, 931 70 Skellefteå

E-postadress: mikael.stenlund@abf.se

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 9 september 2013.