Gå till innehåll

ABF på Trästockfestivalen

  • Måndag, 9 augusti 2010

ABF var som vanligt på plats på årets Trästockfestival där vi inte bara hade vår scen ABF-klubben utan också fanns på plats med ett informationstält där vi bland annat hade en stor Rock Band-tävling där vinnarna vann varsin gitarr.

Redan på Torsdag hade Melissa Horn bidragit till att fylla Festivalområdet till bredden och hela kvällen var det bra med folk såväl generellt på området som i ABF-klubben och i vårt tält. Kvällens deltävling i Rock Band vanns av två killar och en tjej från Boden som genast började framstå som stora favoriter inför lördagens kommande final.

Informationstältet

Som pris fick ungdomarna en påse med dels den strålande boken "Hela Hjärtat Mitt" som handlar om Skellefteås musikliv men även en hel del godis, småprylar och gåvor från våra samarbetspartners IF Metall, LO och som också fanns på plats i vårt tält under festivalen.

Rock Band-tävlingen i full gång

Fredagen var även den mycket lyckad på. Mycket folk, livat både på vår scen och i vårt tält och trevligt trots att det blev kallt mot kvällen. Vår tävling fortsatte även den och med ett nytt vinnande lag så fortsatte spänningen öka inför finalen på lördagen.

38251_417289252711_97488042711_4959006_1836938_n

Och visst blev det spännande på lördagen. Plötsligt dök det upp massor av lag som inte hade spelat under de tidigare dagarna utan uppenbart suttit hemma och laddat, eller kanske till och med tränat? Vann gjorde till sist i alla fall tre killar från Byske som syns tillsammans med sina priser på bilden ovan.

Vi från ABF tillsammans med IF Metall och LO tackar för oss från årets festival och var inte oroliga, vi har redan börjat planera för nästa år!

 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 maj 2012.