Gå till innehåll

Do It Yourself - Musik, film, teater och ungdom

DIY

Här lägger vi generell information om DIY-verksamheten. Nedan finns exempelvis en text från ABF Stockholm som skulle kunna passa här. Kom dock ihåg att göra en text som är er egen och som passar in på just er verksamhet.

DIY betyder Do-it-yourself. Vi på ABF tycker att det är viktigt att så många som möjligt får chans att att uttrycka sig med scenkonst, fim och musik. Vi finns till för att stötta dig som "gör det själv". Detta för att vi tror att film, scenkonst och musik är en fantastisk källa till ny kunskap och personlig utveckling.

Utan DIY-kulturen skulle heller inte kulturlivet få chans att utvecklas. ABFs samarbetsgrupper fungerar både som plantskola och som laboratorium. Det är i era teatergrupper, filmteam, körer, danskompanier, band och orkestrar som 2000-talets banbrytande konst skapas!

Sedan är det också dags att välja vilka undersidor som ska användas. De som jag har skapat i förväg är musik, film, teater och ungdom men rimligt är väl att använda de som ni själva vill och de verksamheter som ni faktiskt har. Har ni andra ämnesområden som ryms under er DIY-satsning så använd D.I.Y. - Ungdom och döp om den, den går också att kopiera till fler om ni exempelvis har en ungdom och en scenkonst eller något annat.

FÖRKLARA SAMARBETSPARTERNA

Kom också ihåg att det är fritt fram att redigera de här sidorna hur ni vill när ni väl har kopierat dem till er avdelning. Vill ni ta bort filmerna som ligger under respektive del är det bara att plocka bort dem exempelvis. Ett tips är också att om ni ska göra en puff med den här sidan på förstasidan så borde ni lägga någon liten text i ingressen eftersom det är den som syns i puffen.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 12 november 2014.