Gå till innehåll

Välkommen till våra nya lokaler på Medlefors

  • Onsdag, 3 maj 2017

Från den första oktober vill vi välkomna alla våra medlemsorganisationer, föreningar och deltagare till de nya lokalerna i huset Västerbacken på Medlefors. I och med flytten ser vi på ABF fram emot ett fördjupat samarbete med Medlefors då vi har gemensamma rötter och ett gemensamt mål att öka kunskapsnivån och stärka folkbildningen i Skellefteå Kommun. Vi hoppas kunna nå ännu fler med ännu mer folkbildande verksamhet, fackliga studier, intressanta utbildningar och spännande kultur.

Ifrån ABF är vi jätteglada att det här har blivit klart. Vi ser det här som en fantastisk möjlighet både för oss och alla som vi samarbetar med. Ett närmare samarbete kommer att gynna både ABF och Medlefors. Men det kommer också att gynna alla våra medlemsorganisationer, samarbetsparter, elever, deltagare och alla våra andra vänner. 

Vi kommer att flytta våra kontorslokaler till Medlefors. Vi kommer också att lägga all studiecirkelverksamhet som vi nu gör i egen regi på Medlefors och mycket av den kultur- och föreläsningsverksamhet som vi gör nu kommer vi i framtiden göra tillsammans. Vi ser också en möjlighet att öka vår verksamhet på kvällar och helger då tillgången på lokaler är god på Medlefors. Vi välkomnar alla idéer, förslag och synpunkter från alla er som samarbetar med oss. Tillsammans utvecklar vi ABF och tillsammans kan vi göra ännu mer för folkbildningen.

Vi ser det här som ett första steg i ett långsiktigt samarbete som kommer att gynna hela Skellefteå Kommun och alla som precis som vi älskar folkbildning.

/ABF Skellefteå

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 2 januari 2018.