Gå till innehåll

ABF Södertörn söker verksamhetsutvecklare

ABF Södertörn, som verkar inom kommunerna Tyresö, Haninge och Nynäshamn, söker ny verksamhetsutvecklare.

ABF är Sveriges största studieförbund med verksamhet i Sveriges alla kommuner. ABF utgår från varje individs behov och intresse. Vi vill ge människor möjlighet att förverkliga sina drömmar, skapa och ta del av kultur och bilda sig en uppfattning i olika samhällsfrågor. ABF är partipolitiskt obundet men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens.

Varje år deltar runt 7 000 personer i ABF Södertörns cirkel- och kursverksamhet och närmare 65 000 personer tar del av vår kulturverksamhet. ABF Södertörn har idag aktivt samarbete med ca 125 föreningar/fria grupper.

Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med föreningsutvecklingen i våra kommuner genom uppsökande verksamhet. Vi vill nå fler föreningar och fria grupper för samarbete och utvecklad verksamhet. Din roll blir också att vara en resurs i fråga om att organisera och genomföra utbildningar för till exempel föreningsstyrelser och cirkelledare.

Arbetet är självständigt och utåtriktat. Vi ser gärna att du har:
- erfarenhet av ideella organisationer, gärna folkbildningsverksamhet
- lokalkännedom

Vi vill också att du:
- är initiativrik och drivande
- har lätt att kommunicera och samarbeta
- är öppen och utåtriktad
- inger förtroende och är tydlig
- har goda kunskaper i svenska språket samt lätt att uttrycka dig i tal och skrift

Tjänstens omfattning är till en början en tillsvidareanställning på 75 %. Tjänsten kan komma att utökas till heltid senare. Arbetsplatsen är förlagd till kontoret i Handen i Haninge kommun, Stockholm.

Du är välkommen att kontakta studieförbundschefen Pelle Svensson på telefon 0735-26 33 89 för frågor eller ytterligare information.

Facklig representant; Lidia Gunnarsson: 08-556 520 33

Din ansökan med personligt brev och CV vill vi ha senast 26 november till
e-postadressen: pelle.svensson@abf.se


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 13 november 2013.