Gå till innehåll

Design, inredning, trädgård

/ImageVaultFiles/id_286/cf_77/Design_rotationsbild.JPG

Gröna fingrar i stan?! - Gatsmart odling

En majskolv tittar fram i rabatten mellan höghusen. Rädisor i snåren bredvid lekplatsen. Det växer så det knakar i våra städer. Det gröna hör inte längre bara landet till utan även asfalten ska blomma.
Gatsmart odling guidar dig till olika vägar för att få ett grönare liv på balkongen och i hyreshusets rabatter eller på nya mer spännande odlingsplatser. Hur hyr man mark av kommunen och startar en kollektivodling? Hur skaffar man en kolonilott? Kan man odla i stadens parker?
Studiecirkeln som bygger på Ulrika Flodin Furås prisbelönta bok "Gatsmart odling" ger handfasta tips på vad du kan odla och inte minst inspiration till var du kan odla. Vi får inspiration av gatsmarta odlare världen över.
Välkommen att bli en del av den gröna revolutionen!

Avgift: 500:- exklusive studiematerial.
Möjlighet finns att dela upp deltagaravgiften.
Vi skickar kallelse/inbetalningskort inför kursstart som blir när minst 6 deltagare är anmälda.


Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Rabatt
Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Avanmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Pris 500 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 30 juni 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 18.00 - 20.15

Antal tillfällen: 4

Arrangör: ABF Västerås

Cirkelledare:

Plats: ABF I Culturen, Vardagsrummet
Sintervägen 6, 72130, VÄSTERÅS

Arrangemangsnummer: 145667


Visa större karta