Gå till innehåll

Historia, släktforskning

/ImageVaultFiles/id_419/cf_77/Historia_rotationsbild.JPG

Presentera släktforskning - Att göra en släktbok

Välkommen till studiecirkeln där du får presentera din forskning i en "Släktbok"! Du påbörjar den perfekta presenten till barn eller barnbarn!

Grundkunskaper: Har släktforskat i minst ett år. Har Disgen eller konverterar till Disgen. Mer än grundläggande kunskap i hantering av datorer behövs för att kunna följa kursen. (Kartor, fotografier och annat än kyrkohandlingar skall utgöra grund för släktboken tillsammans med forskningen)

Vi avslutar med en extra träff på Bokbinderigillet där du får lära dig att limma in materialet i hårda pärmar. Kopiering och material till självkostnadspris.

Kursen startar när det är minst sex (6) deltagare anmälda. Vi skickar kallelse/inbetalningskort inför kursstart.

Tid: Torsdagar (jämna veckor) 17.00 - 19.15
Kurslängd: 5 tillfällen. 5 x 3 studietimmar = 15 tim
Deltagaravgift: 800:-, inklusive studiematerial. Eventuellt tillkommer abonnemang på Svar (10V/150:-) Möjlighet finns att dela upp deltagaravgift
Kursledare: Brage Lundström

Du som går Släktforskning - att göra en släktbok har möjlighet att på onsdagar ojämna veckor kl. 17-20 träffa erfarna släktforskare och ställa frågor, både om släktforskning och Disgen - släktforskarprogrammet.


Anmälan är bindande!
Om du avanmäler dig senare än fem dagar före cirkelstart debiteras du en avgift motsvarande halva cirkelavgiften. Vid avbokning när cirkeln har startat är du skyldig att betala full avgift.
Om du måste avbryta cirkeln på grund av varaktigt studiehinder som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de gånger du deltagit samt en administrationsavgift på 100:-
Pris 800 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 30 juni 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 17.00 - 19.15

Antal tillfällen: 5

Arrangör: ABF Västerås

Cirkelledare:

Plats: ABF I Culturen, Lilla konferensen
Sintervägen 6, 72130, VÄSTERÅS

Arrangemangsnummer: 145663


Visa större karta