Gå till innehåll

Konst, måleri, teckning

/ImageVaultFiles/id_2688/cf_77/Konst_rotationsbild.JPG

Kroki helgkurs

Teckna av människokroppen med hjälp av kol, blyerts och färgkritor. Under kursen får du även prova andra tekniker som collage och akvarell. Vi har bildanalys och går igenom teoretiska grunder.

Material: Ta med dig block i A3 och A2, akvarellpapper, blyertspenna/kol, akvarellfärger, pastellkritor. Kursen är under två dagar och förläggs till en helg (Lördag-Söndag)
Deltagaravgift: 1250:- Lunch ingår ej.

-----------------------------------
Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Rabatt
Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Avanmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Pris 1250 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 30 juni 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 10.00 - 15.00

Antal tillfällen: 2

Arrangör: ABF Västerås

Cirkelledare:

Plats: Konstmuseet, Konstlabbet
Karlsgatan 2, 72214, VÄSTERÅS

Arrangemangsnummer: 145703


Visa större karta