Gå till innehåll

Konst, måleri, teckning

/ImageVaultFiles/id_3203/cf_77/konst_rotationsbild.JPG

Måla med blyerts - teckningskurs

I denna kurs ges övning i att använda blyertspennan till att täcka hela ytor på papperet med blyerts. Genom att lägga olika tryck på pennan, kan hela valörskalan mellan vitt och svart användas för att skapa form, yta, djup och materialkänsla, i teckningen. Vi går igenom tekniken för detta.

Övningsuppgifterna bygger på en stegvis inlärning, med successivt ökande svårighetsgrad. Deltagarna arbetar utifrån tydligt formulerade förlagor med bild/text, som utarbetats av kursledaren. Även friare övningar kan förekomma. Undervisningen sker framförallt individuellt men även i grupp, då deltagarna också kan lära mycket av varandra.

Inga förkunskaper behövs, då kursledaren kan möta deltagarnas färdigheter individuellt. Kursen ger fördelar även för de som är intresserade av att arbeta med måleri.

Kursledare kommer.

-------------------------------------
Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Rabatt
Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Anmälan
Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Pris 1400 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 30 juni 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar:

Tidpunkt: 14.00 - 16.15

Antal tillfällen: 8

Arrangör: ABF Västerås

Cirkelledare:

Plats: Konstnärsföreningen
Slottsgatan 13-17, 72211, VÄSTERÅS

Arrangemangsnummer: 145674


Visa större karta