Gå till innehåll

Miljö, natur, djur

/ImageVaultFiles/id_622/cf_77/Johner_blommor_180x115.JPG

Klimatet är ditt!

Informationen och debatten om klimatförändringarna och vad de kan betyda för vårt liv på jorden har varit omfattande den senaste tiden. Klimathotet beskrivs ofta som vår tids största globala utmaning. Klimatet är ditt ger de viktiga svaren på vad klimatförändringarna beror på, dess globala effekter, hur Sverige påverkas och vad politikerna gör för att minska den globala uppvärmningen. Du får även praktiska råd och tips på vad du som individ kan göra för att minska utsläppen av växthusgaser och delta i kampen mot klimathotet.

Kursen startar när cirkeln är fulltecknad.
Kurslängd: 5 tillfällen. 5 x 3 studietimmar = 15 tim.
Deltagaravgift: 500:-Med hänsyn till allergiker ber vi dig att under studiecirkeln undvika starka dofter samt nötter av alla slag.

Vet du om att du som är medlem i ett fackförbund kan få rabatter på en studiecirkel hos ABF? Hör med just ditt fackförbund vad som gäller.

Är du medlem hos Hyresgästföreningen? Då har du 150:- rabatt på en studiecirkel hos ABF. Ange ditt medlemskap i din anmälan

Din anmälan är bindande och du kan kostnadsfritt avanmäla dig upp till fem arbetsdagar före studiecirkelns start. Avanmäler du dig senare än fem arbetsdagar debiteras du halva avgiften. Avanmäler du dig samma dag som kursstarten eller senare debiteras du hela avgiften.

Avanmäler du dig på grund av varaktigt studiehinder så som sjukdom eller flytt från orten betalar du för de träffar du medverkat i samt en administrationsavgift på 100:-

Pris 500 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 2 februari 2017.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar: Tisdag(ar)

Tidpunkt: 18.00 - 20.15

Antal tillfällen: 5

Arrangör: ABF Västerås

Cirkelledare:

Plats: ABF I Culturen
Sintervägen 6, 72130, VÄSTERÅS

Arrangemangsnummer: 137257


Visa större karta