Gå till innehåll

Den Analoga Bloggen

Den Analoga Bloggen är ett långfilmsprojekt som startades under början av 2008 med målet att från ingenting kunna skapa en fullt färdig långfilm, helt ideellt, i samma klass och kvalité som en vanlig svensk långfilmsproduktion.

Vi började med att sätta ihop en manusgrupp som i studiecirkelform under ett år jobbade fram en första manusversion utifrån en idé. Därefter påbörjades arbetet med att hitta rätt folk till rätt plats i produktionen, annonser lades ut på kända filmsajter på nätet och folk hörde av sig och tillsattes. 

I samma form söktes skådespelare och vi överöstes av sökande. Framåt vintern 2009 hade vi de flesta klara både framför och bakom kameran och medan regissören bearbetade manuset för att få fram sin vision av filmen höll andra på med att leta inspelningsplatser, hitta och bygga rekvisita och söka finansiering.

Tack vare ett Leaderbidrag och kostnadsersättningar från våra studiecirklar så kunde vi möjliggöra en inspelning med hyrd proffsutrustning som sattes igång i Kungsör i mitten av juni 2010 och fortsatte oavbrutet i fem veckor.

NYHETER!
Titeln är nu spikad och det blev "Bruden som tönten glömde"
Nu kan du se en teaser från filmen, klicka bara HÄR!

Vill du veta mer om Den Analoga Bloggen?
Kontakta Cladam Englund som också är producent för filmen.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 januari 2013.