Gå till innehåll

Hälsa, vård, livsstil

qigong

Medicinsk Qigong Fortsättning, Götene

Den här cirkeln är till för dig som redan klarat av nybörjar-steget och lärt dig grunderna i Qigong. Du får lära dig nya rörelser och att självbehandla enkla krämpor och besvär! Även denna gången ingår meditation och den kinesisk massagen!

De nya Qigongrörelserna är mera inriktade på enskilda organ och funktioner i kroppen och blir värdefulla komplement till det du redan kan. För dig som är nyfiken på den traditionella kinesiska medicinen och vill lära dig mer blir detta en utmärkt möjlighet till fördjupning.

Du får lära dig 8 nya Qigongrörelser som behandlar enskilda funktioner i kroppen och testa att behandla ett antal energipunkter. Med den kunskapen kan du behandla dig själv och närstående!

Qigong är förebyggande och stärkande. Lugna och meditativa rörelser gör din fysik bättre och du ökar din psykiska balans.

Det moderna livet blir inte sällan ett hot mot vår hälsa och då behöver vi motkrafter som får oss att slappna av, bli lugna och må väl. Qigong reducerar stress, verkar blodtrycksänkande och lugnande. Det stärker immunförsvaret och kroppens organ.

Anmälan senast den 21/2 

Anmäl dig till ABF 0510-213 07 eller här på hemsidan eller vår ledare
ove.ivarsen@telia.com, mobil: 070-558 27 95

ABF i Samarbete med Qigong i Skaraborg

Facebook: Qigong i Skaraborg

Pris 620 kr

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 8 februari 2018.

Fakta

Startdatum: Meddelas senare

Veckodagar: Onsdag(ar)

Tidpunkt: 18.00 - 19.30

Antal tillfällen: 5

Arrangör: Qigong i Skaraborg

Cirkelledare: Ove Ivarsen

Plats: Götene Äldrecenter, Berget
Norra Skaravägen 34, 53330, GÖTENE

Arrangemangsnummer: 219153


Visa större karta