Gå till innehåll

ABF i Uppsala län söker verksamhetsassistent / administratör i Uppsala (vikariat)

  • Lördag, 29 april 2017

ABF i Uppsala Län är en ideell förening och en bred folkbildningsorganisation. Med rötter i en radikal människo- och samhällssyn är vårt mål att göra en annan värld möjlig. Vi ska för alla invånarna i vårt län vara folkbildningsresurs. Folkbildningen i form av studiecirklar, annan folkbildningsverksamhet och kulturarrangemang genomförs dels tillsammans med våra 160 medlemsorganisationer, dels med andra samarbetspartners i de åtta kommunerna i länet: Uppsala, Knivsta, Håbo, Enköping, Heby, Älvkarleby, Tierp, Östhammar i lokaler för att tillsammans lära, växa och förändra. Våra prioriteringar är att Motverka klassamhället och Stärka folkrörelserna.

Vi söker nu verksamhetsassistent med ett starkt engagemang för folkbildning och intresse för administration. Uppdraget är att administrera folkbildningsverksamhet och vara ledningens assistent. Att arbeta med administration på ABF är lärande och utvecklande. Du kommer att få intern utbildning i vårt program och får möjlighet att delta i andra fortbildningar. Kursadministratören inom folkbildning hanterar löpande administrativa arbetsuppgifter som är av likartad karaktär oavsett ämnesområde. Som assistentjobbar du löpande med förberedelser och dokumentation inför styrelse-, års- och andra möten. I tjänsten ingår att jobba med uppdatering av hemsidan och genomföra enkäter.

KVALIFIKATIONER
* Ha aktuell och relevant erfarenhet av administration.
* Ha goda IT-kunskaper och datorvana.
* Kommunikativ förmåga i tal och skrift
* Gymnasial utbildning eller motsvarande

Tidigare arbete inom folkbildningen är en merit.
Du delar arbetarrörelsens värderingar.

Placering i Uppsala. Kvälls/helgarbete kan förekomma.

ANSTÄLLNINGSFORM & TILLTRÄDE
Tjänsten är ett vikariat på heltid med reglerad arbetstid under 1 augusti 2017 - 30 januari 2018. Lön enligt KFO och Handels kollektivavtal. Handels representant Jose Vargas, e-post: jose.vargas@abf.se

Ytterligare information får du av verksamhetschefen Åke Söderling (0703 184 770) och biträdande studieombudsman Maria Asplund Sandell (0708 699 472)

Vi vill ha ansökan tillsammans med CV via e-post senast 23 maj 2017.
Ansökan med personligt brev skickas till Maria Asplund Sandell: maria.asplundsandell@abf.se. Rubrik: ”verksamhetsassistent/administratör"

 

www.abf.se/uppsala, Organisationsnummer: 817600-7261
E-post: info.uppsala@abf.se, Växel: 010-199 04 40

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 april 2017.