Gå till innehåll

Doctor Who - Twice upon a time

xDEMYp3eQdhddkKlK5as
Tid: Torsdag 28 december 19:00 - 20:00
Pris: 140 kr
Lokal/sal: Bio Roxy, Biografen
Adress: Olaigatan 19, 70361, ÖREBRO
Vägbeskrivning/karta
Kontaktperson: Ester Abrahamsson
Tel: 019-6015400
E-post: ester.abrahamsson@abf.se
Arrangemangsnr: 147428
Det är dags att börja planera julledigheten och något du inte får missa är julspecialen DOCTOR WHO - TWICE UPON A TIME 28 december. Den trettonde, och också den första kvinnliga, doktorn introduceras i detta avsnitt!

HANDLING
Två doktorer finner sig strandsatta i ett ogästvänligt, evigt vinterlandskap. En brittisk armékapten som tycks ha varit dömd att dö under första världskriget har slitits från sin skyttegrav för att spela sin roll i doktorns berättelse. Detta är det magiska sista kapitlet av den tolfte doktorns episka äventyr. Han måste göra upp med sitt förflutna för att kunna bestämma sin framtid. Och doktorn kommer att inse mänsklighetens motståndskraft, när han hittar hoppfullhet i detta hans frustna, mörkaste ögonblick. Det är slutet av en era. Men doktorns resa har bara tagit sin början.

Den episka finalen av Doctor Whos Peter Capaldi-epok visas nu på svenska biografer. Det blir en återkomst av Pearl Mackie och vi får se speciella gäster som Mark Gatiss (Sherlock) och David Bradley (Game of Thrones). Under visningen introduceras den trettonde doktorn, spelad av Jodie Whittaker (Broadchurch), som är den första kvinnan i rollen. Biografvisningen innehåller också två bonusar – publiken får följa med bakom kulisserna till inspelningen av detta julavsnitt, och firandet av Peter Capaldi som doktor och Steven Moffat som showrunner och leadwriter.

Ett samarbete mellan Nördkultur ABF Örebro och Bio Roxy Örebro.

Begränsat antal platser, endast förköp!
Köp dina förköpsbiljetter på: http://www.bioroxy.orebro.se
OBS! Biljetterna har inte släppts ännu - men vi kommer att göra ett inlägg om detta i "Nördkultur ABF Örebro" på facebook när biljetterna släpps!

Pris: Till och med 26 år: 105 kr.
Över 26 år: 140 kr.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 28 november 2017.