Gå till innehåll

Lediga tjänster

ABF Örebro län söker ombudsman – en chef med folkbildningshjärta

Arbetarnas Bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens och styrs av vårt idéprogram. En central del av ABFs verksamhet är samarbetet med våra medlemsorganisationer i deras studieverksamhet. Vi erbjuder pedagogiska metoder, kunskapsutveckling och mötesplatser. 

ABF är uppbyggt som en federation med en förbundsexpedition på nationellt plan och 52 lokalavdelningar runt om i landet. ABF Örebro län är stolta över att ha kontor och studielokaler i alla länets 12 kommuner. Vi har en vilja att vara nytänkande och lösningsorienterade, och det är viktigt för oss att ge ett gott bemötande och god service till våra deltagare. ABF Örebro län ökar stadigt sin studieverksamhet, men vi vill stå på flera ben. Förutom ordinarie folkbildningsverksamhet så fokuserar vi mycket på att söka och driva olika projekt. 

Tjänstebeskrivning
Som chef för ABF Örebro län har du ansvar inför styrelsen och rapporterar till denna. Du ansvarar för ett 40-tal medarbetare och för avdelningens omsättning på 40 miljoner. Du har dokumenterad erfarenhet av chef/ledarskapsarbete. HR-kunskaper är meriterande. Vi ser också gärna att du har erfarenhet av ideell sektor. Naturligtvis delar du även arbetarrörelsens värderingar enligt ABFs idéprogram.

Tjänsten är placerad i Örebro, men du har hela länet som arbetsområde och resor och möten i hela landet förekommer. 

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Sista ansökningsdag: 15 september
Tillträdesdag: Efter överenskommelse
Tjänstgöringsgrad: 100%, oreglerad arbetstid
Facklig representant: Thomas Andersson, thomas.andersson@abf.se 019-571084 alt. 070-6015428

Ansökan med cv e-postas till; info.orebro@abf.se

Vid frågor om tjänsten var god kontakta tillförordnad ombudsman Eva Ströman, eva.stroman@abf.se 019-6015401, eller ordförande för styrelsen i ABF Örebro län, Per Eriksson, per.eriksson@abf.se 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 21 juni 2017.