Studier

Studier

Internationella studier

ABFs idéprogram

ABF vill underlätta för fler att delta i internationellt folkbildningsarbetet i solidaritet med dem som kämpar för överlevnad, demokrati, mänskliga rättigheter och hållbar utveckling runt om i världen.

Därför har vi här samlat information om aktuella nya cirkelmaterial i internationella frågor, inbjudningar till nya rikstäckande  distanscirklar, fördjupningsmaterial och metodtips för internationella studier av olika slag.

Vad vi gör här hemma  och vad vi  gör med Sveriges röst i  Eu och världen är minst lika viktigt, som att vi lokalt och globalt samarbetar med våra systrar och bröder runt om i världen. Och allt förändringsarbete kräver  kontinuerligt ny kunskap !  En annan värld är möjlig !

Här samlar vi  studiematerial , information, artiklar, tips, filmer . Ja allt som på olika  sätt kan väcka nyfikenheten för att starta en cirkel tillsammans med andra.

 


Om sidan

GlobalKoll är ABFs webbplats för internationell verksamhet där vi kommer att diskutera, samla studiematerial, information, artiklar, tips, filmer… Ja olika sätt som bidrar till att ta hand om och utveckla engagemang. Bli en del av att göra en annan värld möjlig!

Kontakt

 


sabflogo