Gå till innehåll

Lär dig att laga din favoritmat

ABF har matlagningskurser med recept från världens alla hörn. Från svensk husmanskost till sushi. Från billig mat till lyxig gourmet. Eller varför inte tänka på miljön och lära dig laga klimatsmart mat?

ABF har ett stort kursutbud inom just matlagning och här hittar du säkert ett recept som passar just dig. Är du kanske ungdom och vill lära dig laga bra mat för en billig peng eller är du småbarnsförälder och behöver fylla på ditt receptförråd med måltider som passar hela familjen?


De flesta förknippar mat och måltider med lust och upplevelse. Bättre kunskap om dess inverkan på kropp och hjärna tillåter oss att njuta utan dåligt samvete. Tre M, som står för Mat, Motion och Mental hälsa och som symboliserar människans grundläggande behov. Låter detta intressant kanske du ska testa någon av ABFs kurser i matlagning och hälsokost?

Självklart finns det också studiecirklar i matlagning från världens alla hörn som Italien, Japan, Thailand, Bulgarien, Kina och Mexiko. Men oavsett vilken kurs du väljer så kommer du träffa nya människor där de flesta cirklarna avslutas med en kulinarisk middag. Bon apatit!

Baka, woka och grilla. Foto: Photoxpress


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 november 2013.

Starta en matlagningscirkel

Samla ihop några kompisar och lär er laga mat tillsammans Läs mer

Börja laga mat med ABF

Är du nyfiken på matlagning? ABF anordnar studiecirklar i matlagning över hela Sverige. Kliv in i köket tillsammans med oss.