Gå till innehåll

Gå en sommarkurs hos ABF

Är du sugen på att lära dig något nytt i sommar? Runt om i landet väntar ABFs kunniga ledare på att få föra sina kunskaper vidare. Kanske är det måleri, foto eller drejning som lockar dig i sommar? Eller varför inte gå en kurs där du får kunskaper om litteraturens politiska kraft?

Pensel och pannå med oljefärg
Under sommaren har ABF intressanta kurser och studiecirklar runt om i Sverige. Du kan bland annat prova på att måla olja, akvarell eller akryl. Flera av våra sommarkurser hålls på natursköna platser vid havet eller i vacker skärgårdsmiljö, som exempelvis kursen i vävning i den vackra byn Landsort.

Andra kurser i sommar är glasyrteknik, serieteckning och knyppling. Du kanske gillar att fynda gamla möbler och göra om dem? Då är kanske kursen ”Gammaldagsmålning Shabby Chic” något för dig?

Vi har även kurser och studiecirklar i gitarr för dig som är 60 plus. I vårt utbud hittar du också energisk zumbadans och rofyllda kurser i drejning där bland annat cirkelledaren och keramikern Maria Skärlund i Eskilstuna lär dig att dreja din egen mugg, skål och thékanna.

Vad du än väljer för sommarkurs kommer du garanterat att  ha kul samtidigt som du lär dig något nytt .  

Skriv in Sommar i sökrutan eller kontakta ABF där du bor 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 november 2013.