Gå till innehåll

Surfa säkert på nätet

Är du nyfiken på att starta en blogg eller bygga en hemsida? Eller är du ny på nätet och vill lära dig Google, Facebook och Youtube? ABF har ett stort kursutbud inom IT, data och Mobil. Välkommen att hitta just din kurs!

Datacirkel-sociala-medier
" Nu när jag kan data och internet har jag världen i min hand”, säger cirkeldeltagaren Setareh Hassanzadeh som går på en av ABFs grundkurser i data. Och Setareh Hassanzadeh är inte ensam om att upptäcka internets fantastiska värld. Varje år deltar flera tusen i någon av ABFs populära cirklar inom data. Och kursutbudet är stort. Alltifrån ”Data för skräckslagna” till hur du lär dig ”Bygga 3D i din dator”. Från de första trevande stegen med sociala medier till hur du handlar säkert på nätet.

ABF har även kurser i bildhantering, hur du utvecklar appar och hur du skyddar din dator mot virus. ABF är också sedan i höstas först i Sverige med att kunna erbjuda en kurs i hur du blir domare inom den växande e-sporten.  Kanske det vore något?

Men det är inte självklart att alla kan data och internet. Därför har ABF storsatsat på att starta kurser runt om i landet där så många som möjligt ska få lära sig grunderna i internet, helt gratis. Kanske hittar du den kursen just där du bor?

 

 


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 november 2013.

Lär dig hur sociala medier fungerar

Data-puffbild

Nyfiken på sociala medier?

Bättre bilder med Photoshop

Photoxpress_finsk_sommar_180x115

Med kunskaper i Photoshop kan du förbättra dina digitala bilder.