Gå till innehåll

Skönlitteratur - vässa din penna

Bär du på en dröm om att skriva en bok eller uttrycka dig med poesi? Eller är du kanske nybörjare på svenska språket? Oavsett vilket har ABF kurser för alla.

temasvenska
Har du författardrömmar? Då är du inte ensam. Många är vi som fantiserar om att skriva en bok. Hos ABF kan du få lära dig det. Vi erbjuder kurser i alltifrån svenska för nybörjare till just dig som vill ta steget att bli författare. Eller vill du kanske testa estradpoesi? Eller lära dig hur du säljer dig själv på 30 sekunder? På ABF lär vi ut knepen hur du fångar andras uppmärksamhet och på bästa sätt berättar vem du är.

Genom skönlitteraturen säger många att de kan koppla av. Andra får bättre fantasi medan flera läser för att öka ordförrådet. Böcker lär dig också mer om samhället och världen. Om du är nyfiken på skönlitteraturens magiska värld har vi bokcirklar över hela landet som du kan ta del av. 

Så är det dags att prova på något nytt, spännande och roligt ska du testa någon av våra studiecirklar inom skönlitteratur och svenska. Du är välkommen att botanisera bland våra kurser eller varför inte starta en egen bokcirkel?


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 29 november 2013.

Litteratur, svenska, retorik

Puff-höger

Längtar du efter att läsa och diskutera skönlitteratur? Har du texter liggande i byrålådan som du vill utveckla? ABF har litteraturcirklar, kurser i retorik och i skrivande.

Hitta studiecirkel