Gå till innehåll

Är du trädgårdsintresserad?

Äntligen rusar vi mot vår och det är hög tid att börja tänka på din trädgård, balkong eller ditt växthus. I ABFs kurser och studiecirklar hittar du inspiration och idéer för allt inom trädgård. Hos ABF får du nya kunskaper i allt från hur du sår frön till hur du ska beskära buskar och träd.Passa på att skapa din egen örtagård. Det är både lätt och roligt och går alldeles utmärkt att göra på balkongen. ABFs örtcirkel ger dig kunskaper i hur örterna odlas, skördas och hur de kan användas på olika sätt. Maten både doftar och smakar så mycket bättre när du använder färska kryddor jämfört med om du använder de torkade kryddorna som finns på burk. Billigare blir det också.

Eller har du kanske en trädgård med buskar och träd som du inte vet vad du ska göra med? Då är ABFs praktiska heldagskurser något för dig. På kursen får du lära dig hur du bäst beskär dina växter. 

ABF har även på flera håll i landet studiecirklar inom trädgårdsdesign där deltagarna får lära sig hur de bör tänka och göra innan de förverkligar sina trädgårdsdrömmar.

För många trädgårdsintresserade ligger passionen i att se sina frön växa upp och bli till blommor och grönsaker. Nu till sommaren kommer deltagare på ABFs kurser och studiecirklar runt om i Sverige att kunna njuta av både örter, grönsaker och blommor som de har odlat själv. Hur fantastiskt är inte det?

Varför inte Starta en studiecirkel tillsammans med några trädgårdsintresserade vänner?


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 17 mars 2014.

Kurser och studiecirklar

Johner_solros_180x115

Om du inte hittar det du söker, kontakta ABF där du bor

Lär dig odla ekologiskt

Plantor

På en 1700-tals gård i Järna lär bröderna Robin och Ossian Tidblom ut sin dröm om att odla ekologiskt.

Från frö till blomma

Photoxpress_planterar_blommor_180x115

Redan i februari sådde deltagarna i ABFs studiecirkel ”Trädgårdsdax” i Töre de första fröna. Nu väntar de på sticklingarnas första blad.