Gå till innehåll

ABFs förbundsexpedition SamC söker en löneadministratör

ABFs förbundsexpedition SamC söker en löneadministratör med placering i Karlstad

ABF SamC är en intern samordningscentral med uppgift att ge service till ABF-enheterna i ekonomi , lön,  personaladministration samt verksamhetsuppföljning.

Arbetsuppgifter

I rollen som Löneadministratör kommer du ingå i ett team tillsammans med åtta kollegor. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att utifrån olika typer av löneunderlag hantera hela löneprocessen i våra enheter. Efterrapportering som underlag till ekonomi, semesterskuld, statistik och underlag för arbetsgivardeklaration och i övrigt på en löneavdelning förekommande arbetsuppgifter. SamC arbetar med flera kollektivavtal och löner till flera olika föreningar vilket ger en stor mängd interna och externa kontakter. Inom ramen för tjänsten tillkommer även lämnande av uppgifter och statistik till berörda myndigheter och arbetsgivarorganisationer.

Egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, och det är centralt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra vårt arbete och tror att du vill vara en del i det. Analytisk inriktning och din förmåga till struktur, noggrannhet, flexibilitet, effektivitet och samarbete tillsammans med din prestigelöshet är avgörande för ett bra resultat

Utbildning och erfarenhet

Du bör ha några års dokumenterad erfarenhet från arbete med lön och meriterande är erfarenhet från löne- och personalsystemet Agda. Inom SamC kommer du att ha ett flertal kontaktytor, varför din sociala kompetens är viktig.  Du behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift.

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Arbetarnas bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna (SAP), Landsorganisationen (LO) och Konsumentkooperationen (KF). Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde och vi arbetar med en målsättning om att förstärka och fördjupa demokratin inom samhällslivets alla områden. ABF består av 59 medlemsorganisationer, 53 organisationer med samarbetsavtal och är uppbyggt som en federation med en förbundsexpedition på nationellt plan och 51 lokalavdelningar samt 22 distrikt runtom i hela landet

Sista ansökningsdag: fredagen den 2 mars 2018, men rekryteringsprocessen sker fortlöpande

Tillträdesdag: efter överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: heltid.

Lön: enligt kollektivavtal mellan KFO och Handelsanställdas förbund samt Akademikerförbunden.

Facklig representant: Mia Wiberg, mia.wiberg@abf.se alt 08-613 51 12.

Placeringsort: Gräsdalsgatan 9, Karlstad.

Ansökan görs med cv och personligt brev via e-post till; rekrytering@abf.se

OBS! Märk ansökan med ”Löneadministratör”

Frågor gällande tjänsten besvaras av: Arbetsledare Veronica Åsberg telefon: 08-613 51 44 alternativt SamC chef Göran Lundström telefon: 08-613 50 42.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 13 februari 2018.