Gå till innehåll

Administrativ samordnare

ABFs förbundsexpedition söker en Administrativ samordnare med placering Stockholm.

Har du ett genuint intresse för administration och service?

Vi söker dig som vill arbeta med olika typer av administrativt stöd, såsom arkivering, adressregister, konferensbokning, kontorsgöromål, hantera mötes-, rese- och besöksplanering, ansvara för infomail samt att vara ett administrativt stöd vid större arrangemang. I arbetet ingår även att utveckla och kvalitetssäkra de administrativa rutinerna.

Din bakgrund

Du har gymnasieutbildning och ett par års arbetslivserfarenhet inom verksamhetsstöd, administration, service eller annat område som bedöms relevant. Erfarenhet från folkbildningsorganisation eller relevant erfarenhet från annan ideell verksamhet är meriterande. Du har god allmän IT-kompetens och goda kunskaper i Officepaketet.

Dina egenskaper

Du har stort intresse för administrativt stöd. För att trivas i rollen är du strukturerad och självgående med en mycket välutvecklad servicekänsla. Du är ansvarstagande och noggrann. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att skapa kontakter. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att bemöta människor.

Vad kan vi erbjuda dig?

Arbetarnas bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna, Landsorganisationen och Konsumentkooperationen. Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde och vi arbetar med en målsättning om att förstärka och fördjupa demokratin inom samhällslivets alla områden.

ABFs förbundsexpeditionen är en arbetsplats som värderar öppenhet, gott bemötande och mångfald. Vi tror på lärande och bildning och stimulerar till vidareutveckling. Dina arbetsuppgifter kommer att vara varierande och betydelsefulla för många.

Sista ansökningsdag: 2018-03-05

Tillträdesdag: Tillträde enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Tillsvidareanställning, Heltid

Lön: Enligt kollektivavtal mellan KFO & Handelsanställdas förbund samt Akademikerförbunden

Facklig representant: Cecilia Öberg, 08-613 50 12, cecilia.oberg@abf.se

Placeringsort: Olof Palmes gata 9, 111 37 Stockholm

Ansökan med cv e-postas till; rekrytering@abf.se märkt med ”Administrativ samordnare”.

Vid frågor om tjänsten var god kontakta HR-ansvarig Jimmy Edsbrand; jimmy.edsbrand@abf.se alternativt 08-613 50 13 eller Biträdande förbundssekreterare Stefan Svensson; stefan.svensson@abf.se alt; 08-613 50 77. 

 

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 8 februari 2018.