Gå till innehåll

Ekonomiassistent

ABFs förbundsexpedition SamC söker Ekonomiassistent med placering i Karlstad

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som ekonomiassistent på ABFs förbundsexpedition i Karlstad. Din huvudsakliga uppgift kommer vara att arbeta med ABF-enheternas bokföring. Det innebär löpande bokföring, kundreskontra, leverantörsreskontra, månadsavstämningar med mera.

Du som söker har god förmåga att se samband, analysera ekonomiska fakta genom ett kritiskt och självständigt tänkande och kan dra korrekta slutsatser utifrån detta.

Egenskaper

Dina personliga egenskaper är mycket viktiga för oss, och det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla, förbättra och kvalitetssäkra vårt arbete och tror att du vill vara en del i det. Inom SamC kommer du att ha ett flertal kontaktytor, varför din sociala kompetens är viktig. Din förmåga till struktur, noggrannhet, flexibilitet, effektivitet och samarbete tillsammans med din prestigelöshet är avgörande för ett bra resultat.

Utbildning och erfarenhet

Du har minst gymnasieutbildning eller annan motsvarande utbildning i ekonomi och vi ser även att du har några års dokumenterad erfarenhet av bokföringsarbete samt goda kunskaper i Excel och övriga Officeprogram. Har du dessutom erfarenhet från arbete i Visma Control 9.02.0 är det
meriterande.

Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen.

Arbetarnas bildningsförbund (ABF) är Sveriges ledande studieförbund. Vi är partipolitiskt obundna, men våra värderingar sammanfaller med arbetarrörelsens. Grundarna är Socialdemokraterna (SAP), Landsorganisationen (LO) och Konsumentkooperationen (KF). Vår grundsyn är alla människors lika och unika värde och vi arbetar med en målsättning om att förstärka och fördjupa demokratin inom samhällslivets alla områden. ABF består av 59 medlemsorganisationer, 53 organisationer med samarbetsavtal och är uppbyggt som en federation med en förbundsexpedition på nationellt plan och 51 lokalavdelningar samt 22 distrikt runtom i hela landet.

Sista ansökningsdag: fredagen den 23 februari 2018, men rekryteringsprocessen sker fortlöpande.

Tillträdesdag: enligt överenskommelse

Tjänstgöringsgrad: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning

Lön: enligt kollektivavtal mellan ABF och Handelsanställdas förbund

Facklig representant: Mia Wiberg, klubbordförande, mia.wiberg@abf.se, telefon: 08-613 51 12

Placeringsort: Karlstad

Ansökan görs med cv och personligt brev via e-post till; rekrytering@abf.se

OBS! Märk ansökan med ”Ekonomiassistent”

Frågor gällande tjänsten besvaras av:

Lena Kjellin  telefon: 08-613 51 30 alternativt

Göran Lundström  telefon: 08-613 50 42.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 6 februari 2018.