Gå till innehåll

Kom och prata folkbildning med oss!

  • Måndag, 21 maj 2012

Besök ABFs monter under LO kongressen 25 - 28 maj

2012 är minst sagt ett händelserikt år för ABF. Sveriges största studieförbund fyller 100 år. Förutom jubileumsveckan i Stockholm 11 - 16 juni firas det på olika platser runt om i landet under hela året. Fönstret har ändrat utseende och tidningens webbsajt har gjorts om. ABFs Community, vår digitala lärplattform, lanseras 15 juni. ABFs och Socialdemokraternas studieportal är under uppbyggnad. Detta är bara några av de saker som händer inom ABF i år. Besök vår monter så berättar vi mer om vad som är på gång vad gäller verksamheter, studiematerial och annat.

Det är vi som kommer att finnas i montern under kongressdagarna: 


Anne Stringberg, ABFs jubileumsgeneral
Anne har arbetat på ABF i 35 år och med 100 års jubileet sedan hösten 2009. Hon är den som knyter ihop hela jubileumsarbetet kring bland annat jubileumsveckan, jubileumsfilmen, bildspelet, kvinnoboken och mycket mer. Anne finns i montern 25/5 kl: 10 - 13 och 26/5 kl: 10 - 17.

Peter Gustavsson_sv
Peter Gustavsson, kulturpolitiskt ansvarig och verksamhetsutvecklare
Peter arbetar med att stärka ABF i den kulturpolitiska debatten, med kultur tillsammans med facket (Arbetarrörelsens Kulturoffensiv) samt med politiska studier. Han driver frågor kring läsfrämjande och amatörkulturens villkor och utvecklar ABFs verksamhet med idéburen kulturverksamhet bland annat genom den pågående revideringen av arbetarrörelsens sångbok. 
Peter sitter i Socialdemokraternas studiekommitté och arbetar med att ta fram en gemensam studieportal i samarbete mellan Socialdemokraterna och ABF. Under ABFs jubileumsvecka i juni ansvarar han för seminarieprogrammet i Kulturhuset. Peter finns i montern 25/5 kl: 13 - 17 och 27/5 kl: 10 - 13.

JOHANNA_LIND_LITEN_sv
Johanna Ekblad, budget- och ekonomiassistent/sssistent till Annika Nilsson
Johanna arbetar som assistent till ABFs förbundssekreterare Annika Nilsson. Hon samordnar det administrativa arbetet på kansliet och förbundsexpeditionen gällande exempelvis förbundsstyrelsen, ekonomi, konferenser mm. Under jubileumsveckan arbetar Johanna med Jubileumsbyrån både i Kulturhuset och ABF-huset. Johanna finns i montern 28/5 kl: 10 - 13.

 Jonas Helling_sv
Jonas Helling, chefredaktör Fönstret
I det senaste numret av Fönstret har tidningens form förbättrats. Målet är att du ska ha lättare att hitta och ta till dig det som publiceras i tidningen. Förutom en fräschare tidning har Fönstret även en ny webbsajt. Jonas vill gärna veta vad du tycker om det som görs, i tidningen och på webbsajten. Jonas finns i montern 25/5 från kl: 10.00.
  

 
Marianne Hertzberg, kommunikatör/webbredaktör

Marianne arbetar med utvecklingen av vår portal tillsammans med IT, ansvarar för abf.se och håller i ABFs superredaktörer. Superredaktörerna ansvarar för  ABFs hemsidor på avdelningarna ute i landet. Hon arbetar även med studieprogramsmallen. Kom och tala om vad du tycker om abf.se, ge gärna tips, förslag och ideer. Marianne finns i montern 25/5 kl: 10 - 13, 26/5 kl: 11 - 14 och 28/5 kl: 13 - 15.

SANDSTEDT_ELSE_MARIE_LITEN_sv
Els-Mari Sandstedth, Genèveskolan/Assistent verksamhet
Els-Mari finns i montern 27/5 kl: 14 - 17 och 28/5 kl: 10 - 13

Cecilia Öberg_sv
Cecilia Öberg, verksamhetsutvecklare
Cecilia finns i montern 27/5 kl: 10 - 13.

SCHWARTZ_ANN_MARI_sv
Ann-Marie Swartz, projektledare
Ann-Marie finns i montern 25/5 kl: 13 - 17 och 26/5 kl: 13 - 17.

GRASS_CARITA_LITEN_sv
Carita Grass, assistent till Kristin Spolander
Carita finns i montern 28/5 kl: 13 - 17.


 


 


 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 23 maj 2012.

Varsågod!

Kom till vår monter och få senaste numret av Fönstret