Gå till innehåll

Årets Hushagsvandringar väldigt lyckade

  • Tisdag, 26 juli 2011

Nu är årets dramatiserade Hushagsvandringar som gick under namnet "Vilket liv på Hushagen!" genomförda. Närmare 700 personer valde att följa de livsöden som spelades upp.  Publiken har varit allt ifrån Skolbarn till Pensionärer som fått sig en historisk uppfriskning i den spännande miljö som Hushagen har varit.

Under de senaste tre åren har ett manus använts som varit en omarbetning på Originalmanuset vilket bidragit till att intresset bara har blivit större! I de nya scenerna fick åskådarna följa den vardagliga människans livsöden med start på Gammelgården där en ung mans övergång från en landsbygdsbo till Bruksarbetare följdes.

Årets stora nyhet var att en föreställning genomfördes för de som inte går lika fort, där bjöds DHR och andra organisationer för personer med Funktionsnedsättning in. Det var en mycket uppskattad föreställning som vi hoppas att kommer tillbaka under kommande år.

Hushagsvandringen visar att det finns en mängd intressanta historier från området som förtjänar att berättas och tack vare hushagsvandringens vänner får dessa historier en röst.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 26 juli 2011.