Gå till innehåll

Hälsoskolan en succé

  • Fredag, 25 mars 2011

ABFs hälsoskola har varit en ständigt återkommande studiecirkel där den varje termin har lockat två grupper att starta i Borlänge. Deltagarna har fått prova på ett antal olika områden under åtta tillfällen där de har blivit introducerade till allt ifrån kost och näringslära till meditation och personlig utveckling. I år har det blivit en stor ökning av intresset för hälsoskolan och för närvarande tar vi emot anmälningar till den sjätte gruppen i Borlänge, bara under våren.

Den stora ökningen av deltagare ser vi att till stor del kommer från medlemmar i kommunal i dalarna och det har till och med varit ett helt arbetslag som har valt att gå hälsoskolan som en gemensam aktivitet tillsammans. Anledningen till framgången är att varje gång behandlas ett nytt tema där professionella föreläsare tar hand om deltagarna och guidar dem genom sin specialitet. Då många av deltagarna har uttryckt önskemål om att få fördjupa sig inom flera av områdena de provat på har ABF nu valt att göra ett helt profilområde med studiecirklar där de populära ledarna under ett antal tillfällen erbjuder fördjupade kunskaper inom sitt specialområde.

Låter det hela intressant? se närmare under "kurser och studiecirklar". Vi kommer att starta upp nya grupper i hälsoskolan så länge det finns deltagare som vill gå!

 

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 25 mars 2011.