Gå till innehåll

Genomfört Inspirationsforum

  • Tisdag, 20 september 2011

Helgen den 17/9 var på många vis en aktiv helg. Det var marknad i Borlänge och fint väder samt flera arrangemang i Borlänge. Detta till trots så kom ett 200-tal besökare till arrangemanget på Forum Kvarnsveden.

Det var en hel del aktiviteter på programmet och de som drog störst intresse var demonstrationen av Yoga, Afrikansk dans samt föreläsningen av Ulla Carin Solum där hon spräckte alla myter om dieter. En av de mer populära programpunkterna var Borlängebandet Kids spelning på scenen där flera hade svårt att stå/sitta still.

Från ABFs synvinkel var det extra roligt att det var så pass stort intresse för studiecirklar då vi bland annat lyckats fylla nya grupper i både tvåändsstickning samt kursen i digitalkamera.

Vi vill genom detta tacka det dryga 20-talet ledare som ställt upp och demonstrerat sina talanger, utan Er hade det inte varit ett inspirationsforum. Vi tackar även alla samverksansparter för att ha styrt upp arrangemanget och hoppas på att intresset finns kvar även till våren.

  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 20 september 2011.