Gå till innehåll

Gå en cirkel på ABF

  • Tisdag, 2 februari 2016

Är du nyfiken på att lära dig något nytt tillsammans med andra? Anmäl dig till en av de många studiecirklar som vi erbjuder på ABF. Hittar du inte det ämne du söker? Dra ihop ett gäng och starta upp din egna studiecirkel med hjälp av din lokala ABF-avdelning!

På ABF har vi svårt att föreställa oss en bättre pedagogik än studiecirkelns. I en studiecirkel träffas man regelbundet för att studera, diskutera eller öva sig på något tillsammans. Studiecirkeln kan handla om nästan vad som helst. Man kan till exempel studera engelska, diskutera miljöfrågor, lära sig spela gitarr eller göra film. ABF utgår från varje individs intressen och behov. Vi vill ge människor chansen att tillsammans förverkliga sina drömmar, skapa och ta del av kultur, och bilda sig en uppfattning om olika samhällsfrågor. Tillsammans gör vi en annan värld möjlig!

Sök bland kurser på vår webbsida. När du hittat cirkeln du vill gå, klicka på “Anmäl dig” och fyll i dina personuppgifter. En bekräftelse kommer med e-post.

Om du hellre vill kika i papperskatalogen kan du ladda ner eller beställa den genom din lokala ABF-avdelnings webbsida. Du hittar din närmsta ABF-avdelning här.

Här kan du läsa mer om hur du startar upp din egna studiecirkel.
  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 3 maj 2016.