Gå till innehåll

Musik skapar glädje

Har du alltid drömt om att kunna sjunga eller spela gitarr? Eller kanske stå på scen? ABF har studiecirklar för alla. Unga som gamla. Nybörjare som proffs. Våga ta chansen och förverkliga just din musikdröm!

Många drömmer om att kunna spela ett instrument eller sjunga. ABF har studiecirklar i alltifrån körsång med glädje till seniorrock för nybörjare, från nybörjarkurs i munspel till avancerad gitarr. Eller varför inte prova på opera eller det arabiska instrumentet Oud? Hos ABF hittar du helt enkelt de flesta studiecirklar inom musik.

Om du redan har ett band kan ni också har en studiecirkel med ABF. Du kan få hjälp med hur ni kan komma vidare, få spelningar, spela in eller hitta ny inspiration för att göra låtar.

Det bästa med musik är att det aldrig är försent att börja spela ett instrument eller att börja sjunga. Så vad är din musikdröm? Oavsett vilken, är du välkommen till ABF för att låta dig inspireras.

Musik är en stor och viktig del av ABFs musikverksamhet. Under 2016 kommer vi att satsa på tre områden. Jämställdhet i vårt koncept Loud Grrrl, politisk musik under tenat Förändringen samt hiphop. 

Följ också ABF Musik på facebook.


  • Dela artikel
  • Skriv ut

Senast ändrad den 8 maj 2017.

Kontakt

Herman Geijer

Starta en musikcirkel

Dra igång en studiecirkel. Läs mer