Gå till innehåll

Kurser och Studiecirklar

Sjöliv, jakt och fiske 2400 kr

Jägarexamen med start senast v45

Du har valt att titta på ABF jaktutbildning, ett klokt val. Vi har kursledare -som har erfarenhet av läs och skrivsvårigheter -som är utbildade inom jakt och viltvård -som har skjutinstruktörsutbildning -som är provledare för Naturvårdsverket -som har lång erfarenhet av kursverksamhet -som sist och inte minst, har lång jaktlig erfarenhet Vargmyrans skjutbana är Skellefteå jaktvårdskrets skjutbana, där kursdeltagarna examineras praktiskt. En tekniskt utvecklad och lättillgänglig skjutbana, som även klarar rullstolsburna skyttar. Utbildningen för låg- och högvilt genomförs under 25 träffar. Den nya boken Jägarskolan är en lättläst lärobok som på ett enkelt sätt förmedlar de teoretiska kunskaperna som krävs inför Jägarexamen. Inom kort uppdaterar jag med vilken dag cirkeln kommer att äga rum. Anmälan eller vid frågor ring:, Ida Grenholm 0910-77 71 55...

Konsthantverk, handarbete, slöjd 400 kr

Aluminiumtejp Art

Med hjälp av remsor med aluminiumtejp, akrylfärg och diverse dekorationer förvandlas vardagliga föremål av exempelvis papper till antikt silver.

Evenemangskalendern

Se alla evenemang

nytt från abf

Se alla nyheter

Nyhet

Barnteater på Folkparken

ABF och Folkparken bjuder på barnteater nu på torsdag den 11/9 klockan 10.00-11.00. Föreställningen är alltså gratis - ingen anmälning krävs, från 5 år.

Nyhet

Studietidningen 2014/2015

Nu kommer ABF Skellefteås Studietidning för läsåret 2014/2015. Passa på att läs om vår verksamhet och se vilka studiecirklar vi erbjuder!

Nyhet

Skelleftebygden läser

Stig in i läsgemenskapen! Skelleftebygden läser är en del av den världsomfattande idén ”en bok – en plats”. Under 2014 läser alla i bygden samma bok: Musikanternas uttåg av PO Enquist – och möts...

Besök oss på Facebook

ABF Play

Johner_barbar_dator_180x115

ABF Play – folkbildning när du vill, var du vill. Välj bland filmer, föreläsningar, dokumentärer och kultur.

ABF Play

Fackliga utbildningar

kompnatet

För mer information om våra fackliga utbildningar, se Kompetensnätet.