Hoppa till huvudinnehåll

3D modellering i Blender

Här gör vi egna modeller för att sedan skriva ut dem på 3D skrivare. Figurer som drakar, dolkar mm som vi sen målar. Låt fantasin flöda! Det går även att skapa 3d modeller för animeringar och bilder.

Blender är ett gratis program för att skapa 3 dimentionella kreationer. I programmet går det sedan att modellera, animera, rendera, spela in och skapa spelmiljöer.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
203994
Tidpunkt
17:30–19:00
Antal tillfällen
8
Antal lediga platser
Fullsatt
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
640 kr
Anmäl dig som reserv