Hoppa till huvudinnehåll

Facebook och sociala medier

Alla pratar om sociala medier, men vad är det egentligen? Hur fungerar Facebook och Twitter, och vad har man för nytta av det? Skulle jag kunna bli en twittrare, eller kanske starta en egen blogg?

Socialt nätverk eller känner du social stress?

Ja, även om man inte måste bli en stjärnbloggare, så kan det vara bra och kul att kunna lite om vad sociala medier är och är bra för. Häng med i den är cirkeln för att få grundkunskaper!

Du behöver inte en egen dator hemma och du behöver inte vara så van vid att använda en dator. Det är bra om du har en e-postadress.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Kursmaterial

Kostnad för eventuellkurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
210531
Tidpunkt
18:00–20:30
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
3
Plats
ABF LLeksand
Hantverkaregatan 5B 79330 LEKSAND
Pris
480 kr
Anmäl dig