Hoppa till huvudinnehåll

Hemsidor för alla

Lär dig att göra en hemsida enkelt och snabbt med Wordpress!

På den här kursen lär du dig att använda verktyget WordPress för att skapa en webbsida som är enkel att uppdatera, utan att behöva kunna någon programmering. Du får en bred allmänbildning i hur man arbetar med hemsidor.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än tolv deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Upplägg

Har du alltid önskat att du hade en egen hemsida, men trott att det var för svårt? Tänk om! ABF presenterar en kurs där deltagarna får vara med och skapa egna hemsidor med hjälp av de moderna verktyg som finns att tillgå idag. Glöm alla timmar som tidigare krävdes för att skriva kod!

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill lära dig från grunden.

Obs, grundläggande datakunskaper krävs för denna kurs.

Kursmaterial

Kostnad för kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
227284
Antal tillfällen
6
Antal lediga platser
13
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
720 kr
Anmäl dig