Hoppa till huvudinnehåll

Smartphone och Surfplatta fördjupning

Cirkeln är inriktad för telefoner och plattor med operativsystemen Android eller Windows.

Fördjupa dig på att lägga till kontakter, skriva sms, använda kameran, skicka bilder, använda kalendern och klockan. Sedan går vi även på att surfa på webben, överföring till dator, Facebook m.m. Kunskap om de olika benämningarna så som 3G, 4G, Wifi och mobila nätverk.

Du är en del av en liten grupp - ni är sällan fler än 7 deltagare. Vi använder studiematerial anpassat för vuxna och vi betygsätter inte dina kunskaper.

Ta chansen att göra din värld större. Hos ABF har du möjlighet att påverka både studietakt och innehåll i studiecirkeln.

Upplägg

Utgångspunkten i alla våra kurser är folkbildningspedagogiken. Den bygger i korthet på en dialog mellan ledare och deltagare. Ledaren är visserligen navet i undervisningen men deltagarnas önskemål, förkunskaper och behov är avgörande för hur den gemensamma kunskapsresan ska se ut. Här ägnar vi oss åt lärande i en liten demokratisk grupp där nyfikenhet och glädje genomsyrar arbetet.

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som vill fördjupa dig.

Kursmaterial

Kom ihåg att ta med din surfplatta/ smartphone!

Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer senare.

Bra att veta

  • ABFs integritetspolicy läs mer på ABFs hemsida
  • Planerad kursstart för våren är vecka 4-8, för hösten 37-39.
  • Om du angav din mejladress när du anmälde dig kommer kallelsen via mejl. Annars kommer den med post. Kallelsen får du ungefär en vecka innan kursstart.
  • En studietimme = 45 min
  • Kursbok och/eller arbetsmaterial ingår inte i kursavgifterna (om inte så anges).
  • Är det något som du särskilt behöver för att ditt deltagande i cirkeln ska bli bra, tveka inte att nämna detta i din anmälan så gör vi vad vi kan för att undanröja de hinder som eventuellt kan finnas.

Detta är en: Kurs/Studiecirkel
Arrangemangsnr
224123
Tidpunkt
15:30–18:00
Antal tillfällen
4
Antal lediga platser
1
Plats
ABF Wallingatan 15
Wallingatan 13 78434 BORLÄNGE
Pris
384 kr
Anmäl dig